Gewelfde Stenenbrug.jpg

Wie zijn wij

Alkmaars Bolwerk is per 1 januari 2019 ontstaan uit de winkeliersvereniging WBA, de ondernemersvereniging OVCA en de eigenarenvereniging EVA.

De vereniging Alkmaars Bolwerk behartigt de belangen van winkeliers, ondernemers en eigenaren van commercieel vastgoed in de binnenstad van Alkmaar. Het is best bijzonder dat zowel winkeliers als de eigenaren van de panden samenwerken. Het gezamenlijke belang, een gezonde en sterke binnenstad, gaat nu boven individueel belang.

 

Zo kunnen we als één sterke partij van eigenaren en ondernemers, samen met Alkmaarse horeca én Alkmaar Marketing, nog effectiever werken aan de aantrekkelijkheid van de stad Alkmaar. Aantrekkelijk voor bezoekers, ondernemers, winkeliers, vastgoedondernemers en bewoners. 

Alkmaar Marketing

Alkmaars Bolwerk is ambassadeur van Alkmaar Marketing. Als ambassadeur ondersteunt het Bolwerk de marketingactiviteiten in de breedste zin, zodat het centrum nog beter kan worden neergezet als plek voor bewoners en bezoekers om te winkelen en uit te gaan.

Bovendien werkt de centrummanager vanuit het kantoor van AM en is er zodoende een goede samenwerking.

Directeur van Alkmaar Marketing en VVV Hart van Noord-Holland Ger Welbers: “Het is mooi dat we de samenwerking met Alkmaars Bolwerk volgens het partnerschap-model kunnen invullen. “Onze leden hebben baat bij een bloeiende binnenstad en Alkmaar Marketing is een onmisbare partij als het gaat om de promotie van Alkmaar. Een voorbeeld van deze samenwerking is www.bezorgeninalkmaar.nl