top of page
Gewelfde Stenenbrug.jpg

Wie zijn wij

Alkmaars Bolwerk is per 1 januari 2019 ontstaan uit de winkeliersvereniging WBA, de ondernemersvereniging OVCA en de eigenarenvereniging EVA.

De vereniging Alkmaars Bolwerk behartigt de belangen van alle ondernemers en eigenaren van commercieel vastgoed in de binnenstad van Alkmaar. Het gezamenlijke belang, een gezonde en sterke binnenstad, gaat boven individueel belang. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat Alkmaar nog aantrekkelijker wordt voor bezoekers, (horeca-)ondernemers, winkeliers, vastgoedondernemers en bewoners. 

Alkmaar Marketing

Alkmaars Bolwerk is ambassadeur van Alkmaar Marketing. Als ambassadeur ondersteunt het Bolwerk de marketingactiviteiten in de breedste zin, zodat het centrum nog beter kan worden neergezet als plek voor bewoners en bezoekers om te winkelen en uit te gaan.

Bovendien werkt de centrummanager vanuit het kantoor van AM.

Directeur van Alkmaar Marketing en VVV Hart van Noord-Holland Ger Welbers: “Het is mooi dat we de samenwerking met Alkmaars Bolwerk volgens het partnerschap-model kunnen invullen.” Onze leden hebben baat bij een bloeiende binnenstad en Alkmaar Marketing is een onmisbare partij als het gaat om de promotie van Alkmaar. Een voorbeeld van deze samenwerking is www.bezorgeninalkmaar.nl en de Warme Wintermaanden campagne.

Ondernemersfonds

De binnenstad van Alkmaar is het werkgebied van Alkmaars Bolwerk. Dit gebied kan gebruik maken van het trekkingsrecht dat zij hebben vanuit het Ondernemersfonds Alkmaar. Kijk op hun site voor meer informatie over dit fonds. 

Bolwerk-logo-RGB-witfond.png
bottom of page