Check out Chainels 

Om succesvol te kunnen samenwerken is onderlinge communicatie onontbeerlijk. Het eerste wapenfeit van Alkmaars Bolwerk was dan ook het realiseren van een online netwerk: Chainels. 

 

Op dit platform  worden evenementen besproken en aangekondigd, openingstijden gedeeld, gewaarschuwd voor winkeldieven... kortom, alle informatie die je als ondernemer in de binnenstad wilt hebben en delen met je mede-ondernemers.

 

Ook zijn politie, gemeente en horeca aangesloten. Handige info over wegwerkzaamheden en dergelijke wordt dus ook via Chainels gedeeld. Inmiddels zijn al meer dan 500 ondernemingen en ondernemers aangesloten op het netwerk!

 

Heb je een onderneming in de binnenstad van Alkmaar? Meld je aan door een mail te sturen naar onze centrummanager: centrummanager@alkmaarbinnenstad.nl

Chainels logo.png
STAD
PAND
ZAAK

Sluit je aan en doe mee!

Elke ondernemer en vastgoedeigenaar in de binnenstad van Alkmaar is van harte uitgenodigd om mee te doen. Word lid en praat en besluit mee over de toekomst van onze stad. Uiteraard hoort toegang tot Chainels hier ook bij.

 

Mail voor meer informatie naar info@alkmaarsbolwerk.nl of centrummanager@alkmaarbinnenstad.nl.

    Contact    

Heeft u vragen of suggesties? Mail het ons! 

info@alkmaarsbolwerk.nl

centrummanagers

Wim de Ruiter en Loes Bruinenberg

centrummanager@alkmaarbinnenstad.nl

06 82417508 / 0682727456

downloads

Bolwerk voor vastgoedeigenaren

Bolwerk voor ondernemers

Cookies en privacy

© 2020 Alkmaars Bolwerk