top of page

Nieuwe voorzitter Alkmaars Bolwerk: Björn Mulder

Even voorstellen: de nieuwe voorzitter van Alkmaars Bolwerk Björn Mulder:


'Sinds kort ben ik voorzitter van Alkmaars Bolwerk. Voor mij een hele mooie uitdaging bij een vereniging die bijdraagt aan een goed ondernemersklimaat, de leefbaarheid en de toekomst van het centrum. Alkmaars Bolwerk vertegenwoordigt de belangen van het hele gebied binnen de singels. Als Alkmaarse ondernemer, geboren Alkmaarder en binnenstadbewoner ben ik altijd zeer betrokken bij het centrum van Alkmaar geweest.


De meesten zullen onze winkel in Alkmaar kennen, maar kennen mij wellicht nog niet. Samen met mijn broer Ralf ben ik eigenaar van Mulder Schoenen aan de Laat, een bekend Alkmaars familiebedrijf dat inmiddels meer dan 100 jaar bestaat, en daarnaast hebben wij acht Clarks winkels verspreid over Nederland en zijn wij franchisepartners van het merk Asics in Nederland. Hierdoor heb ik goed zicht op de ontwikkelingen in andere centra in Nederland, en onder andere met die kennis hoop ik in Alkmaar een bijdrage te kunnen leveren. Samen met mijn vrouw en onze zoon Huub wonen we in het centrum van Alkmaar.


Ik ben gevraagd om deze functie vrijwillig te vervullen voor de komende vier jaar samen met een fantastische groep andere vrijwilligers in het bestuur. De doelstelling van het Alkmaars Bolwerk is om Alkmaar weer echt op de kaart te zetten als stad waarbij de belangen van het gebied voorop staan met aandacht voor ondernemen, vergroening, leefbaarheid en gezelligheid.


Ik heb veel zin in deze mooie uitdaging!


Hartelijke groet,


Björn Mulder'


コメント


Bolwerk-logo-RGB-witfond.png
bottom of page